Refertenties

Enkele van de vele referenties uit het verleden en het heden. 

 
Het zeiljacht Silverwind van Gert en Tineke Visser, een van der Stadt 30 ‘Vita’ heeft zo’n drie jaar lang in het IJsselwater gelegen.Zie de test.

De Dehler Delanta heeft onder dezelfde condities ook circa 3 jaren in het IJsselwater gelegen.Zie het resultaat:

ultrasonic antifouling
ultrasonic antifouling
 
Super jacht Amigo. De eigenaar is al zo’n elf jaar zeer tevreden over de effectiviteit vooral ook de inlaatfilters.

Tweemast schoener NEORION. Vaargebied Middellandse zee. Ook circa 11 jaar geleden een ultrasone unit met 3x transducers geleverd. Zijn ook zeer tevreden.

Marisonic Amigo
Neorion schooner Marisonic

Het zeiljacht Silverwind van Gert en Tineke Visser, een van der Stadt 30 ‘Vita’ heeft zo’n drie jaar lang in het IJsselwater gelegen. Onder vergelijkbare vaarwatercondities als de Dehler Delanta. Wel met antifouling op het onderwaterschip, echter zonder een MARISONIC ultrasone unit.

Het jacht onlangs uit het water gehaald. Zoals op de video te zien is zit er een dikke laag schelpdieren op het onderwaterschip. 3 jaar is dan ook een veel te lange periode om je schip onafgebroken in het water te laten liggen, althans, zonder de MARISONIC ultrasone unit! 

Omdat de schelpdieren zich zo vast aan de polyester romp hebben gehecht was het een pittige klus deze met o.a. een schep te verwijderen. Het verschil in aangroei tussen de beide jachten kon niet groter zijn, het resultaat van de MARISONIC ultrasone unit spreekt voor zich. Binnenkort wordt in de Silverwind een Marisonic ultrasone unit geïnstalleerd.